Zomer aanbieding PartoSure

In mei 2017 is er een nieuw Europese richtlijn verschenen. In deze richtlijn word de PartoSure aangehaald als de biomarker test die het meeste voordeel bied bij de diagnose van dreigende vroeggeboorte. Zowel klinisch als economisch. De aanbeveling van de PartoSure in deze belangrijke richtlijn willen we graag met u vieren.

Op alle bestellingen van de PartoSure krijgt u gedurende de maanden Juli, Augustus en September 20% korting.

Geplaatst in Algemeen | Reacties uitgeschakeld voor Zomer aanbieding PartoSure

Nieuwe website

Juni 2013

Het werd weer tijd voor een nieuwe modern ogende website. Oordeel zelf, een eenvoudige, fris ogende, toegankelijke website is het resultaat. De site is nu nog niet helemaal klaar. Alle suggesties zijn van harte welkom. De productpagina noemt wel alvast de hoofdgroepen. Straks opent achter elke groep een nieuwe pagina per product, met alle bijzonderheden en kenmerken van het product. Op de pagina “downloads” zullen we literatuur, product data, gebruiksaanwijzingen etc. verzamelen voor meer achtergrondinformatie.

Meteen met de publicatie van onze nieuwe site lanceren wij ook 2 nieuwe producten. In de eerste plaats een totaal programma aan bioptnaalden, die als bijzondere kenmerken hebben een extra scherp geslepen punt en de opvallende echogene eigenschap door een extra bewerking. Het andere product is Orthoflex Forte hyaluronzuur, een viscosupplement, ter bestrijding van pijn aan artrotische gewrichten als knie en heup. Valt op door: uitgekiend moleculair gewicht en concentratie voor een vriendelijke prijs.

Geplaatst in Algemeen | Reacties uitgeschakeld voor Nieuwe website